lauantai 15. elokuuta 2015

Olispa aina kesä.


Kiitos tsempeistänne viime postaukseen - olette ihania. Eskarin alku sujui todella mallikkaasti! Mitä nyt ensimmäinen pöpö iski jo ja toi kuumeen tullessaan. Neiti suree, ettei ehdi parantua maanantaiksi. Toista se oli itselläni aikanaan, kun teeskentelin kipeää, ettei tarvitsisi mennä eskariin.


Pikkuvelikin pääsi yllättämään. Ostimme hänelle 2 viikkoa sitten potkupyörän ja sillä hän on sotkenut menemään päivittäin. Tänään annoimme hänen kokeilla kuinka aiemmin niin lähellä ollut ilman apupyöriä pyöräily onnistuisi. Ja onnistuihan se! 3v polkee kuin viimeistä päivää ja oppi samantien liikkeellelähdönkin. Voi sitä pienen riemua.


Ja hei - mitä olisikaan kesä ilman maalausta? Projekteja pukkaa niin, ettei niitä ehdi tänne blogin puolelle päivittää lainkaan. Maalasin tänään valkoisista ikkunanpuitteista ns. ruskeat kehykset pois. Ne ovat alusta asti pistäneet silmään ja kelien vihdoin salliessa päätin tarttua tuumasta toimeen. Huomenna vielä toinen maalikerros ja ikkunat ovat kuin uudet, ainakin melkein. ;)

Kesäistä viikonlopun jatkoa,
Heidi

6 kommenttia:

 1. Pöpöjä tuntuu olevan nyt liikkeellä. Toivottavasti ei ole sitkeää tyyppiä :) Aurinkoa viikon viimeiselle päivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu. Kai se on nyt taas yhtä niistämistä, kun koulut ja kerhot alkoivat. :D Ihanaa sunnuntaita Jani!

   Poista
 2. Kesä tuntuu nyt tosiaan tulleen, etelä-eurooppalaiseen tyyliin! :-D
  Pikaisia paranemisia sinne, saa nähdä milloin meille iskee ensimmäinen........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näyttäisi olleen nopea pöpö, joten huomenna esikoulu kutsuu isompaa ja kerho pienempää. Lisää tauteja hakemaan siis... Nautin niin paljon, kun vihdoin ulkona tarkenee hellemekossa. :)

   Poista
 3. No höh, jopa teille iski kurjaan aikaan pöpö, mutta hyvä, että tauti alkaa olla jo takana. Meilläkin on valitettu kurkkua ja niiskutettu pari päivää, mutta epäilen, että kyseessä on vain allergia, sillä oma oloni on siitepölyistä samanlainen. Ihan huikeaa tosiaan kun kelit ovat tällaiset. Kesän oltua mitä oli, nauttii näistä kaksinverroin enemmän. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kumma pöpö; jokaiseen lapseen iski kahden päivän välein muutaman tunnin kestänyt kuume ja siinä se. Nenät vuotaa vielä, mutta hyvin vähän nekään. Aika helpolla selvittiin ekasta syyspöpöstä! Mukavaa viikkoa sinullekin Anu. :)

   Poista