maanantai 31. elokuuta 2015

Tehtiin terassi (ja toinenkin)


Homman nimihän oli se, ettei meidän pitänyt enää tänä kesänä ruveta terassin rakennus puuhiin. Varmaan elokuun auringosta ja lämmöstä johtuen meillä nököttää pihassa niitä nyt kaksin kappalein. Viikko sitten torstaina kaivettiin ylös toiselta puolen pihaa pihalaatat, joilla suurennettiin takapihan terassia. Sinne rakennettiin myös säleaita näkösuojaksi.


Etupihan laatoituksen tilalle rakensimme tämän puupation viikonlopun aikana. Sen päälle on tarkoitus pystyttää vielä pergola, mutta en malttanut enää olla hehkuttamatta aikaansaannoksiamme.


Ei tuo aina ihan helppoa ole kolmen lapsen kanssa häärätä, kun auttavia käsiä löytyy vähän liiankin kanssa. Illalla lasten mentyä nukkumaan palkitsimme itsemme ja kilistelimme uudella terassilla.

Aurinkoista elokuun viimeistä,
Heidi

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, kiitos. :) Vähän kaipailee sisustusta ja pergolakin tietysti muuttaa kokonaisuutta vielä. Mut ai että on ihanaa, kun ei ensi keväänä odota enää tämä projekti!

   Poista
 2. Kivalta näyttää!! :)
  Mä niin tiedän nuo kolme apulaista :D Sama homma meillä ja tuntuu ettei mikään etene niin nopeasti kuin haluaisi.. Olette maljanne ansainneet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miru. Arvasin, että täältä löytyy kohtalotovereita. :) Onneksi pienin nukkuu sentään kolmen tunnin päikkärit, helpottaa huomattavasti näitä pikkuprojekteja. :D

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Ihanan pirteät keinun tyynyt - tuolla kelpaa keinutella. Nyt tuo on tehty ja ensi kesänä sitten pääsette heti nauttimaan terasseista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Eilen istuttiin ja leikittiin tuossa koko päivä lasten kanssa, kun tuntui vielä ihan kesältä. Saako jo odottaa ensi kesää?!

   Poista
 4. Hurmaavat olkikukat!
  Värit hehkuvat syyskuun illoissa!
  Lempeitä kesätuulia vielä täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kukat on ihan lemppareita nyt, kukkineet jo monta viikkoa. :) Yhden kimpun olen kuivattanut sisälle, pitäisi vielä muutama lisää talven varalle. Toivottavasti teillä siellä ja meillä täällä kesä jatkuu yhä! :)

   Poista
 5. Aivan ihana terassi! Ja nuo tyynyt tuovat kivasti väriä. Sitä pitää syksyssä olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani. Vähäsen terassi kaipailee aurinkoa, mihin lie hävinnyt mokoma!

   Poista
 6. Hieno on! Mekin rakensimme tänä kesänä terassia, mutta se on vielä hiukan vaiheessa. Pari viikonloppua taitaa vielä kulua. Päästäänpä ensi kesänä sitten kunnolla käyttämään. :D Ihanaa iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tuo oli vaivan arvoinen ja mainiota kun ei ensi keväänä ole ensimmäisenä edessä tuo projekti. Tsemppiä teidän terassin rakennukseen ja mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
  2. Kiitos ja aurinkoista viikonloppua sinne teille. :)

   Poista
 7. Kauniita kuvia! Olisin ehkä halunnut nähdä enemmänkin terassia, miltä se kokonaisuudessaan näyttää. Ihanaa kuitenkin, että saitte tehtyä, niin on jo ensi kesää odottamassa! Eikä nytkään vielä niin kylmää ole, etteikö voisi teekupposen terassilla nauttia. Niin kovin tunnelmallinen tuo kuva kynttilöistä ja kuohuvasta! Ihan tässä alkaa kadehtimaan kerrostaloasukkina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. :) Saimme eilen pystytettyä pergolan terassin päälle, joten nyt on valmista ja lisää kuvia on tulossa lähipäivinä. Oli pakko laittaa jo aiemmin muutama kuva keskeneräisestä, kun olin niin innoissani. :D Ystävän kanssa suunniteltiin jo tyttöjen iltaa terassille - paljon herkkuja ja kynttilöitä ja saattaa muutamalle viltillekin olla tarvetta. ;)

   Poista
  2. Täytyykin jatkaa seurailua, jos on tulossa lisäkuvia =P
   Itsekin kuvaillut keskeneräisiä, kun ei meidän huushollissa tässä remontin keskellä juuri muuta olekaan ;)

   Poista
  3. Kuulostaa tutulta! :D Aina joku projekti menossa.

   Poista
 8. Ihana terassi ja mitkä mustan ja pinkin sävyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Ulkona saa olla väriä ja sisällä sitten inan hillitympää. ;)

   Poista
 9. Tumma pinkki antaa kivan freshin säväyksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä pinkkiä löytyy pehmusteiden lisäksi neidin huoneesta. Pinkki on pirteä ja menettelee pieninä annoksina. :)

   Poista
 10. Oi, hienot jo nyt, saati kun pergola kohoaa päälle!<3 Se on tuo aurinko, joka saa ihmeitä aikaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pergola on pystyssä, jihuu. Ja mikä lämpö tänään! Tuli ihan hiki kuvaillessa terassia äsken. :D

   Poista
 11. Hienolta näyttää ja kyllä varmasti olette maljanne ansainneet :)
  Ja vaikka niitä häärääjiä aina jaloissa pyörii, kuulostaa niin tutulta :D on mukava saada joku asia valmiiksi ja nauttia siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika. Näyttää, että lähipäivien kelitkin ovat suotuisat terassielolle. Ihanaa! :)

   Poista