sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Järjestys tuulikaappiin


Hups, kävin Ikeassa. Eikä ollut turha reissu, ei!


Meidän tuulikaappi on jo pitkään huutanut apua - se meinasi jo hukkua kenkiin ja vaatteisiin. Päätin, että nyt tämä koppi laitetaan järjestykseen, kun pikkuhiljaa alkaa olla taas aika kaivaa vielä enemmän vaatteita esiin.


Ikeasta mukaan lähti siis kaksi Leksvik-naulakkoa sekä kaksi Ekby håll -kannatinta ja niiden päälle juuri toivotunlainen hyllylevy löytöpisteestä kahdella eurolla.


Kenkätelineen virkaa toimittaa kahdeksan euron Lack tv-taso, joka oli ainut järkevä ratkaisu tähän metrin levyiseen tilaan. Varsinaiset kenkähyllyt olivat johonkin suuntaan väärän kokoisia. Tuohon sopii kengät kahteen riviin ja sen lisäksi päälle jää tilaa säilytyskoreille. Hankimme jokaiselle lapselle oman säilytyskorin ja nyt toivonkin, että pipot ja kaulahuivit alkaisivat löytää tiensä niille varatuille paikoille, eivätkä jäisi lattialle sotkuttaviksi. Uudistukselle tuli hintaa alle 40 euroa!


Ei tuo mokoma varmaan kauaa ihan noin siistinä pysy, mutta ainakin ripaus käytännöllisyyttä saatiin näillä muutamalla hankinnalla. Tuulikaappi maalattiin jo reilu vuosi sitten, pian muuton jälkeen.

Iloa alkavaan viikkoon,
Heidi

24 kommenttia:

 1. Tulipa hieno ja siisti! Tykkään paljon.:) Meillä on eteisessä iso vaatehuoneen tapainen, mutta silti tila meinaa aina kausien välissä loppua kesken, kun on niin monenlaista jalkinetta ja vaatetta. Ei ollut ihmisillä sata vuotta sitten tätä ongelmaa.;D Käytiin kerran asuntoesittelyssä, ihan Lahden keskustan liepeillä, vanha puutalo, jonka eteisessä oli yksi pieni kaappi, eikä mitään mahdollisuutta tehdä lisäsäilytystilaa. Todettiin, ettei taida olla neljän hengen kodiksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina, mäkin tykkään! :) Mä haaveilen uusiin taloihin rakennettavista valtavista eteisistä isolla liukuovikaapistolla, mutta ei meille saa sellaista remontoitua millään. Ellei luovu yhdestä makuuhuoneesta ja siitä ei olla valmiita luopumaan vielä kahteenkymmeneen vuoteen. ;)

   Poista
 2. Fiksun ja siistin näköinen on eteinen nyt! :-) Itseäkin ihan hirvittää taas kaivella talvikamppeet esiin, kun nyt jo
  kodari pursuaa vaatteita..! :'-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toiminutkin loistavasti ainakin tähän asti. :) Saa nähdä kuinka käy toppavaatteisiin siirryttäessä...

   Poista
 3. Tulipa siitä hieno! Meillä on taloudessa kaksi aikuista, mutta kenkien määrästä tuulikaapissa voisi kuvitella meillä asuvan lisäksi puolitusinaa muita.... Onneksi talvikenkiä ei ole niin montaa paria kuin kesäkenkiä :) Ehkä pysyy sitten vähän siistimpänä hetken aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Arvaa hävettikö laittaa tuo ennen-kuva kenkäröykkiöineen. No hävetti! :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. 10 x 2 koukkua edellisen neljän sijaan tekee kyllä paljon! :)

   Poista
 5. Jestas mikä muutos :) Hyvää työtä olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Piia. :) On niin hienoa, kun kaikelle on oma paikkansa.

   Poista
 6. Upea muutos! Näyttää tosi siistiltä nyt.

  VastaaPoista
 7. Upea muutos! Löysin tänne Kivempi blogista ja aijon jäädä lukijaksi, näytti sen verran kivalta blogilta! :)
  Hyvää Marraskuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sanoistasi, tervetuloa. :) Mukavaa marraskuuta sinullekin! :)

   Poista
 8. Melkoinen muutos! Pitää lähteä tutkimaan miltä muissa huoneissa näyttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä viimeisen 1,5 vuoden aikana koitettu tuoda taloa tälle vuosituhannelle. :) Kuvailen jokin aurinkoinen päivä vastaremontoitua poikien huonetta.

   Poista
 9. hei!! minkävärinen seinän väri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Maali on Tikkurilan laasti (muistaakseni X487).

   Poista