perjantai 11. marraskuuta 2016

Marraskuun positiiviset

Vuoden ensimmäinen vastapaistettu joulutorttu takkatulen ääressä nautittuna - siitä se ajatus sitten lähti.


♥ Ensilumi, joka vihdoin satoi meillekin.


♥ Lasten riemu ja raikas aamu-ulkoilu saattaessamme ekaluokkalaista kouluun.


♥ Kynttilöiden pehmeä valo ja tunnelma.


♥ Unelmien Talo&Koti -lehden digilukuoikeus ja vanhat lehdet parin vuoden ajalta.


♥ Ensimmäisten jouluvalojen virittely ulos ja paperitähden sytyttäminen ikkunaan.


♥ Takkatulen lämpö sekä kupponen kuumaa glögiä silloin jos tällöinkin.


♥ Joulufiilistely, jouluruokien suunnittelu ja valmistaminen, lahjojen hankkiminen,
kylän joulumyyjäisiin valmistautuminen.

Eihän tämä marraskuu olekaan ollenkaan pask hullumpi! Vielä kun osaisi käyttää kameraa tänä vuodenaikana niin ei turhauttaisi postausten tekeminen näin paljoa. Mitä teidän marraskuuhun kuuluu? Taisteleeko joku vielä joulua vastaan vai joko kaikki on yhtä fiiliksissä kuin minä täällä?

Ihanaa viikonloppua,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Täällä ollaan ihan yhtä fiiliksissä ja oli heti pakko tulla kurkkaamaan sinun marraskuu -postaus näin marraskuufanina :) Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä varmaan koskaan ennen törmännyt kehenkään joka fanittais marraskuuta, mut ihanaa huomata et on niitäkin. :) Kiitos samoin Jenna ❤

   Poista
 2. Ihana marraskuu! :) Mun täytyykin myös pohtia tuota Unelmien talo ja koti -digilukua! Se on niitä harvoja sisustuslehtiä, joista löytyy niin omannäköisiä juttuja, että lehtiä olis kiva selata enemmänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kai se on tosiaan myönnettävä - marraskuu on vähän ihana. :) Mä tilasin puolen vuoden lehdet ja toi digiluku tuli yllätyksenä kaupan päälle. On kyllä kiva! Ja ku voi lukea missä vaan milloin vaan ajankuluksi.

   Poista
 3. Ihania jouluisia kuvia. Täällä on jouluvalmistelut vielä ihan alkutekijöissä. Mutta, kyllä tuo lumi toi ihanaa jouluista fiilistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä kuinka paljon lumi vaikuttaa fiilikseen! Mä paistoin edellispäivänä lanttulaatikot aattoa varten ja eilen löysin sattumalta pari joululahjaa. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa niin ei tule stressiä.

   Poista
 4. Ihania kuvia <3 Aivan ihanaa valoa tuo lumi pimeän keskelle, eilen huomasi illalla kun oli niin valoisaa. Ihanaa myös kun saa tunnelmoida <3 Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! <3 Me käytiin äsken pulkkailemassa, kun huomiseksi luvataan vettä. Lunta on meilläpäin todella vähän, mutta se on tamppautunut piukasti kävelytielle niin päästiin heittämään lenkki. :) Kiitos samoin teille <3

   Poista