maanantai 21. marraskuuta 2016

Aarteita


Joskus niitä löytää mitä ihmeellisimmistä paikoista, kuten esimerkiksi pensasaidan alta. Keräilin hiekkaleluja laatikosta talvisäilöön ja silloin iskin siihen silmäni. Voiko olla totta - pienen pieni kuusen alku! Kuusi pääsi heti sisälle tuohon vanhaan keittiötölkkiin, joka on myöskin yksi uusimmista aarteistani.


Meidän viikonloppu kului flunssan kourissa ja jouluostossuunnitelmat vaihtuivat rauhalliseen kotona oloon. Kuuntelimme joululauluja, katsoimme jouluelokuvan, kävimme jouluvaloajelulla ja askartelimme joulukoristeita. Tontun parta on tyttären metsästä löytämä aarre ja tonttu kokonaisuudessaan hänen suunnittelmansa ja toteuttamansa - minusta oikein soma tyyppi.


Voi hurja, tällä viikollahan on jo ensimmäinen adventti! Pysykäähän kuulolla, sillä sen kunniaksi on luvassa herkullinen arvonta.

Iloista alkanutta viikkoa,
Heidi

6 kommenttia:

 1. Heh, tiedän hyvinkin tarkkaan tuon jutun, miten iloiseksi voi tulla pienestä puuntaimesta!:D Ihanat joulunodotustunnelmat teillä siellä onkin jo!<3
  Kivaa viikkoa Heidi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mahtava fiilis, eikö! :D Me odotetaan jo ihan täysillä joulua, kyntteliköt vaan puuttuu. Viikon lopulla sitten. :) Samoin sulle Taina!

   Poista
 2. Ihana tonttunen! Teillä on jo niin jouluista siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään aloittaa joulufiilistelyn aina jo hyvissä ajoin, kun aika kuluu niin älyttömän nopeasti muutenkin. :)

   Poista
 3. Ihana minkä kuusen pienokaisen olet löytänyt. Me haettiin neidin kanssa pikkukuusen metsästä maljakkoon ja siihen ripusteltiin pieniä kulkusia, vitsi miten se onkaan kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, varmasti todella kaunis! Lapset saivat tänään jokainen oman pikkujoulukuusen - just ku mä puhuin et on liian aikaista koristella kuusta. :D

   Poista