keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Mangopuu

Ei tuota ehkä ihan vielä puuksi kuuluisi kutsua, mutta ylpeänä sen teille silti esittelen - MANGOPUU SELVISI TALVESTA! Aika tarkkaan vuosi sitten mieheni pani mangon siemenkodan sisällä olevan siemenen multaan (klik) ja tässä on siis tämän hetkinen tilanne. Välillä on näyttänyt siltä, että se heittää henkensä, mutta niin se vaan tälläkin hetkellä kasvattaa uusia lehtiä. Ehkäpä tänä kesänä on kuitenkaan turha odottaa satoa. ;)


10 kommenttia:

 1. Voi vitsi, miten kiva!<3 Mulla oli avocadot itämässä (vedessä) hiljattain, vaan ei onnistunut, ei sitten millään. En luovuttanut, vaan siemenet odottavat jälleen uutta yritystä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ❤️ Toi on kyllä aikas kiva! Tykkään tosta ruukusta ihan hulluna. :) Kokeilepa mangoa - meillä onnistui ainakin ensiyrittämällä.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää!
  Minä olen kasvattanut avokadoa, mutta pitäisköhän kokeilla mangoakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kannattaa kyllä kokeilla mangoa. Itää suht nopeasti ja siemen sisältää ravinteita, ettei tarvitse ekana vuonna kuin muistaa kastella ahkerasti.

   Poista
 3. Hän on söötti, avokadon oloinen!

  VastaaPoista
 4. Hyvin olette onnistuneet kasvattamaan mangopuutanne. Totta, saattaa olla että tänä kesänä ei vielä satoa tule! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla miehen vastuulla ollut tämä kasvi. Siksi varmaan voi niin hyvin. :D

   Poista
 5. Meillä Juniori istutti mangoja ja kolmesta alusta yksi terhakoitui ja kasvaa jo hyvää vauhtia. Avokadoista kaksi kasvatti huiman pitkän varren ja latvaan palmumaisen lehdistön :)
  Voi kun kohta saisi ne ulos aurinkoon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuottaa mahtavaa onnistumisen riemua, kun saa jotain kasvamaan. Odotan myös niin paljon, että saisi kiikutettua kasvit ulos virkistymään. :)

   Poista