sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Vauhdikas viikonloppu!


Ensimmäinen työviikko sitten viiteen ja puoleen vuoteen onnistuneesti takana ja sen kunniaksi olen ottanut viikonlopusta kaiken irti. Ja viikonloppu on ollut loistava! Saatiin perjantaina ihana nainen kylään ja ollaan tehty vaikka mitä; käyty shoppailemassa, laitettu herkkuruokia, käyty konsertissa, syöty suklaata, tehty pari kirpparikierrosta ja  puuhattu paljon kaikkea muuta mukavaa.



Lauantaiaamulla laitoin pienimmän miehen ulos vaunuihin päikkäreille ja suuntasimme ihanan naisen kanssa kahdestaan kaupungille. Tuuli vihmoi inhottavasti, mutta Vanhan Rauman putiikit lämmittivät sekä mieltä että kehoa. ;) Lounaalla kävimme torin laidalla sijaitsevassa Caf'é Salissa - mahtava tapa viettää lapsivapaata. Tyhjin käsin ei tältä(kään) reissulta tarvinnut palata kotiin. Yllätyksekseni kotiuduin sisustustavaroiden sijaan vaatekassien kanssa ja mikä vielä oudompaa löysin vaatteita itselleni, enkä lapsille niinkuin tavallisesti. Kotiovella vaunuissa oli vastassa hyvin nukkunut poika.



Huoltotoimenpiteiden jälkeen nappasimme isommat lapset mukaan ja menimme Fröbelin palikoiden konserttiin. Eniten innoissaan taisi olla fani jo 20 vuoden takaa, kröhöm. ;) Kotiuduttuamme laitettiin bataattiranskiksia sekä nachokuorrutettua kanaa uuniin. Oli herkkua!


Aurinkoa päivääsi,
Heidi 

10 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella mahtavalta viikonlopulta! Sitten jaksaa taas pakertaa töissä. Tsemppiä töihinpaluuseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut ihan tositosi kivaa! :) Kiitos paljon. Töihin"paluu" on vain kuukauden mittainen, onneksi. ;) Kesän ajan saan vielä nauttia kotiäitiydestä.

      Poista
  2. Kiitos ihana ihanasta viikonlopusta!<3 :)

    PS. Oon vähän jopa kade tosta sun vaa´asta! Mennään pian taas kirpparille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi. ♥ Onneksi nähdään taas neljän päivän päästä! :)

      Poista
  3. Oi, näyttää ja kuulostaa ihanalta!! Jos en ihan väärin muista, niin olen kerran käynyt tuossa samassa kahvilassa - sieltä sai mahtavan salaatin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaattia mekin syötiin ja oli kyllä taas niin herkullista! :)

      Poista
  4. Woooow. Want all this stuff now!

    adoorablee.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Oi, teillä on ollut ihana viikonloppu! En tiennytkään, että sinä asut Raumalla,
    melkein naapurissa :)) Rakastan vanhan Rauman tunnelmaa, sitä ei mikään
    voita! Vitsit miten ihania herkkuja olette väsänneet, täytyisi itsekin koittaa
    valmistaa noita bataattiranskalaisia, namskis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauma on meille sopivan pieni kaupunki asua. Mehän tulimme kahdeksan vuotta sitten vain opiskelemaan tänne, mutta enää en osaisi kuvitellakaan asuvani missään muualla. Ja lisäksi täältä pääsee helposti sinne teidän suunnalle, Ikeaan yms. ;) Kannattaa ehdottomasti tehdä noita bataattiranskiksia, ne on niin hyviä.

      Poista