perjantai 26. toukokuuta 2017

Kolme veen popcorn-kakku


Terkkuja lenkiltä! Alkuviikolla huhuilin täällä lenkkiseuran perään ja äsken tein ekan hep-huutajan kanssa lenkin järven ympäri. Olipas vaan mukavaa seuraa ja kauniit vihreät maisemat! Kiitos Kaisa seurasta, otetaan pian uusiksi. :)


Eilen meillä juhlittiin kuopuksemme 3-vuotissynttäreitä. Tällä kertaa meni piiiitkään ennen kuin kakkuinspiraatio iski, sankarilla kun ei lopultakaan ollut sen suurempaa toivetta kakun suhteen. Olen pyrkinyt joka synttäreille tekemään erimakuista kakkua ja kun monessa blogissa törmäsin tähän erinomaiseksi kehuttuun popcorn-kakkuun, päätin tehdä sellaisen.


Pohjan tein ensimmäistä kertaa suklaahippukekseistä, jotka eivät käyttäytyneetkään totutulla tavalla. Yleensä reseptien 50-75 grammaa voita riittää juuri ja juuri keksipohjan kasassa pysymiseen, mutta tästä tulikin ihan taikinaa tuolla määrällä voita. Hetken siinä mietin voiko tuota tahnaa käyttää ollenkaan, mutta sitten keksin lisätä täytteen tavoin myös pohjaan suolaista makean kaveriksi ja rouhin keksien joukkoon pari kourallista suolapähkinöitä.


Kakun lisäksi tarjolla oli sydänsurujen kakkua mokkapalakuorrutteella, itsetehtyä saaristolaisleipää ja sillitartaria, fetapasteijoita, popparia sekä M&M's karkkeja.


Erinomaiseen saumaan tuli tuo helatorstain vapaa, jotta saatiin synttärit juhlittua ja suurinosa vieraista paikalle. Ajatella, meidän vauva on kolmevuotias!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille,
Heidi

4 kommenttia:

  1. Oi ihanan näköistä! Sinunkin vauva on jo 3 v! Kamala miten aika rientää! Meillä täyttää elokuussa. Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo aika on kyllä kummallinen! Vastahan hän syntyi.

      Poista
  2. Kiitos vaan mukavasta seurasta ja otetaan ehdottomasti uudelleen! Ja, ensikerralla otetaan myös kamerat mukaan! :)
    Onnittelut 3-vuotiaalle. Herkullinen kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti kamerat mukaan! :) Hauskaa huomata miten juttua riitti. Kiitos onnitteluista, välitän sankarille.

      Poista