lauantai 1. huhtikuuta 2017

Herkulliset tacoveneet


Meillä on vietetty sateista huhtikuun ensimmäistä päivää leppoisasti sisätiloissa. Pikkusiskoni ja -veljeni ajelivat eilen meille viikonlopun viettoon ja vähän on joutunut olemaan varuillaan koko päivän, ettei kelmi veljeni pääse aprillipilailemaan kustannuksellani. Tulin nyt kuitenkin nopeasti vinkkaamaan teille näistä rapeista herkuista, jotka ovat erinomaista viikonloppusyötävää!


Tacoveneet

Mini taco tubseja
300 g lämminsavulohta
1 pkt ruohosipuli tuorejuustoa
1 prk crème fraichea
sitruunapippuria
ruohosipulia
punasipulia
paprikaa

Sekoita lohi, tuorejuusto ja crème fraiche tahnaksi ja mausta. Levitä tahna tacoille ja koristele pieneksi silputulla punasipulilla, paprikalla ja ruohosipulilla.

Makoisaa viikonlopun jatkoa,
Heidi

10 kommenttia:

  1. Oi, mitä herkkuja! Kiitos vinkkauksesta!

    VastaaPoista
  2. Herkullisia veneitä!
    Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Yks huono puoli näissä kyllä on, niihin tulee nimittäin himo. Kiitos samoin sinne!

      Poista
  3. Lurpsis!:) Kuulostaa herkulta. Vähemmän sumuista sunnuntaita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on erittäin herkullista! :) Täällä sumu hälveni iltapäivään mennessä. Toivottavasti huomenna taas aurinko tulee esiin.

      Poista
  4. Kuvatkin ovat niin herkulliset, että nälkähän tässä tulee. Varmasti herkullisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokakuvia on jotenkin älyttömän vaikea ottaa, mutta hyvä jos herkullisuus välittyy sinne asti. :)

      Poista