sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Marraskuun menovinkki - Badding-musikaali

badding, musikaali

Sain Teatteriyhdistys Fake ry:ltä kutsun Badding-musikaalin ensi-iltaan. Kulttuurikuppila Brummissa vierailin ensimmäistä kertaa ja paikka yllätti minut rentoudellaan sekä tunnelmallisuudellaan. Perjantai-ilta oli erittäin onnistunut harrastenäyttelijöiden ja livebändin kuljettaessa meidät vuosikymmenten taa. Vaikkakin taiteilija itse on poistunut keskuudestamme jo ennen syntymääni, esitetyt kappaleet olivat minulle varsin tuttuja. Raulin elämäntarina sitten taas ei niinkään. Näyttelijäkaarti loisti sekä näyttelijäntaidoillaan että upeilla lauluäänillään ja musikaali kuljetti hienosti läpi Raulin elämän ilojen ja surujen. Rakastamieni klassikkokappaleiden säestämänä suosittelen musikaalia sinullekin!

Sunnuntaiterkuin,
Heidi

Kiitos Teatteriyhdistys Fake teatterielämyksestä!

10 kommenttia:

 1. On varmasti ollut hieno musikaali. Olen nähnyt Badding-elokuvan, sekin oli ihan hyvä. Musikaali on varmasti näkemisen arvoinen. - Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli hieno kokemus! Mukavaa viikkoa sinulle Anneli. :)

   Poista
 2. Esitys oli kyllä hyvä. Harmi kun ei enempää ehditty juttelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Pitäisi varmaan sopia oikein treffit, niin ehtisi rupattelemaan kunnolla eikä vain aina ohimennen Prismassa ruokaostoksilla. :D

   Poista
 3. Ai sinäkin olit siellä - olisi ollut kiva tavata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin! Ja vissiin muutama muukin "meikäläisistä". Sanos muuta, no ensi kerralla sitten. :)

   Poista
 4. Oi, jos kalenteri antaa myöten, niin tämä olisi ihana nähdä. On varmasti hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :) Vink, vink - 17.11. on Pikimust perjanda. Jos tänne asti lähdette, niin tuolloin kaupat ovat auki totuttua pidempään. :)

   Poista