perjantai 4. joulukuuta 2020

Luukku 4 | Joulukortit

Tänään aamulla Elf löytyi olohuoneesta vesivärisiveltimet tiukassa otteessaan. Lapset ihmettelivät, miksi tonttu oli pöllinyt siskoni siveltimet, jotka ovat unohtuneet meille. Voisikohan tonttu yrittää muistuttaa, että enää kymmenen päivää aikaa lähettää maalaamani joulukortit?


Olen siskoni opetuksessa harjoitellut vesiväreillä maalaamista ja innostuin maalamisesta niin, että ajattelin ostaa itselleni joululahjaksi ihan omat välineet. Maalaaminen on todella rentouttavaa, eikä vaadi isoa investointia alkuun pääsemiseksi. Lapsetkin ovat innostuneet pitkästä aikaa maalailemaan omilla vesiväreillään. Se onkin mukavaa, rauhallista ajankulua näin joulunalusaikaan, kun välillä tuntuu odotus käyvän liian pitkäksi ja jännitys kasvavan liian suureksi.

Lähetätkö sinä tänä vuonna joulukortteja?

Tip tap ♫,

Heidi


4 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja <3 Lähetän muutamia kortteja ja laitan joulutervehdyksiä somekanavissa. Vuosien varrella korttien määrä on vähentynyt, mutta aina laitan joulukortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Tarja ❤️ Itsellä jäänyt parina viime vuonna tosi vähälle korttien lähettäminen, mutta tämä vuosi on erilainen.

   Poista
 2. Tunnelmallista joulunodotusta!💜

  Poikkeaako sinun joulunvietto jollain tavalla tänä vuonna?

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! ❤️ Tämä vuosi poikkeaa isosti, vietämme aattoa siskoni luona. Yli 10 vuotta olemme kokoontuneet aina aattona meillä. Toivottavasti korona ei pilaa kaikkia perinteitä.

   Poista