torstai 5. helmikuuta 2015

Ilahdutuksien täyteinen viikko


Pienessä blogimaailmassani on viikon varrella tapahtunut eilisen lehtijutun lisäksi paljon muutakin mukavaa. Ilahdutushaasteen myötä posti on tuonut kaksi hyvänmielen pakettia.

Annan paketti tuli jo viime viikolla kärvistellessäni vatsataudissa - kiitos Anna ♥ Siinä tilanteessa se todella ilahdutti tätä sohvan pohjalla maannutta raatoa.
Mirun ilahdutus saapui perille pari päivää sitten ja voi miten sormet syyhyää, että ehtisi istutushommiin - kiitos Miru ♥Kaiken kruunasi vielä arpaonnen osuminen kohdalle Lauran Heinässä heiluvassa -blogissa - kiitos Laura ♥ Viikonloppuna suuntaamme siis Turkuun Rakenna & Sisusta -messuille - hiphei!! :)

Ihanan positiivinen lomaviikko ollut, ettei edes pienet sairastelut ole saaneet mieltä matalaksi. Viikko olisi ollut ehkä jopa liian täydellinen, jos oltaisiin selvitty siitä ilman tauteja. ;)

Positiivista loppuviikkoa muillekin,
Heidi

4 kommenttia:

 1. Näistä ilahdutuksista on kyllä ollut täälläkin paljon iloa! Sekä pakettien vastaanottamisessa, että miettiessä sopivia ilahdutusjuttuja. Tämä haaste oli minusta niin huippu.:) Toivottavasti sairastelut on nyt teillä takanapäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tämä blogimaailma on täynnä kaikkia ihania ihmisiä :)

   Poista
 2. Oi, nyt kun vielä kevät tulisi nopeasti niin saisit persiljat kasvamaan :)

  Kiitos, kun osallistuin Viikonlopun linkkirinkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Saattaa olla, että tovi tässä vielä vierähtää... Ja kiitos itsellesi Viikonlopun linkkiringin järjestämisestä! :)

   Poista