maanantai 9. helmikuuta 2015

DIY liitutaulu ja kurkistus eteiseen


Tartuin eilen kameraan kauniin auringonpaisteen innoittamana ja ajattelin vähän esitellä teille aikaansaannoksiamme tässä talossa. Heti muutettuamme kannoimme tästä eteistilasta kolme ovea vintille (ja melkein samantien kaikki takaisin remontin ajaksi). Ovet vain kolisivat yhteen ja tekivät tilasta muutenkin ahtaan. Tämä "eteinen" toimii meillä oikeastaan vain läpikulkutilana, koska kolme oviaukkoa ja kolme samaan suuntaan aukeavaa ovea tekevät tilasta suht mahdottoman sisustettavan.


Remontin myötä myös sähkökaappi vaihtui uuteen, ihan ok-näköiseen valkoiseen laatikkoon. Entiseen verrattuna se on kaunotar, mutta siltikään se ei missään vaiheessa miellyttänyt silmää. Koska seinille ei peilin ja sähkökaapin lisäksi mahdu mitään, pikatuunasin sähkökaapin oven liimaamalla siihen palan liitutaulutarraa. Koko huoneen ilme muuttui tuunauksen myötä ryhdikkäämmäksi.


Kyhäilin nopeasti eilisiin synttärikemuihin sopivan tekstin. Ehkä ensi kerralla voisi käyttää taiteiluun vähän enemmän aikaa. Viime liidun käytöstä on kulunut sen verran pitkä tovi, ettei liitu meinannut ollenkaan totella käyttäjäänsä.Meillä tosiaan juhlittiin eilen neljättä kertaa 5-vuotiasta. Ensimmäiset kaverisynttärit kun jouduttiin pikapikaa suunnittelemaan uusiksi sankarille iskeneen vesirokon vuoksi. Kaikki kaverit eivät tietenkään uskaltautuneet silloin juhlimaan, joten lupasimme järjestää toiset kemut. Ulkona vihmovasta tuulesta huolimatta pysyttiin alkuperäisessä suunnitelmassa; mäenlaskussa ja makkaran paistossa.


Grillikausi siis avattu!


Tässä vielä pari ennen-kuvaa eteisestä.

Aurinkoista viikkoa,
Heidi

6 kommenttia:

 1. Kiva tuunausidea, ja muutenkin tosi onnistunut remontti! :-) Täällä kuulostaa tuulevan tänään tosi kovaa... :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! :) Täällä aamu valkeni ihanan keväisenä.

   Poista
 2. Lisää kotikuvia oon täällä jo vähän odotellutkin :) Hyvältä ja oikein onnistuneelta näyttää eteisen muutos!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Nyt kelpaa taas kuvailla - ah, ihana aurinko!!

  VastaaPoista
 4. Liitutaulutarraa tai maalia olisi joskus kiva kokeilla. Ihan huiput juhlat teillä onkin ollut - avotulella grillaus kuulostaa mahtavalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatuksena tehdä lastenhuoneisiin myös pienet liitutaulut. Vähän vaan mietityttää ymmärtääkö 3-vuotias, että ainoastaan tarran päälle saa piirtää, eikä muualle seiniin... :D Sankari nautti juhlistaan ja on monta kertaa maininnut kuinka kivat juhlat oli, kun oltiin ulkona. :)

   Poista