tiistai 17. helmikuuta 2015

Laskiaistiistaita!


Mukavaa laskiaistiistaita ja terveisiä vaihteeksi sairastuvalta! Nuorimmaisen korvatulehdus ei vain ota parantuakseen ja eilen hänellä alkoi jo kolmas antibioottikuuri tähän tautiin. Varasin jälkitarkastuksen suosiolla korvalääkärille, koska vähän jo alettiin vihjailla korvien putkituksella.

Molemmilla pojilla on ollut muutaman päivän ajan myös tosi paha yskä. Sydäntä viiltävää kuunnella tässä seinän toisella puolella, kun he yskivät kilpaa unissaan. Laitoin ennen nukkumaan menoa molemmille vielä mittarin kainaloon, toisella näytti 37,3 ja toisella 37,2. Pahoin pelkään, että isoveljellä tauti on myös löytänyt tiensä korviin. :/


On tänään sentään ehditty muutakin kuin sairastaa. Lapset ovat siitä uskomattomia, että heitä ei tuollaiset "pikkuvaivat" paljoa hetkauta. Käytiin vähän laskemassa pulkkamäkeä ja tämäkin mamma hyppäsi innoissaan Stigan kyytiin. Tajusin kyllä pian sen olevan liian vaarallista piukkaan painuneen lumen sekä jäisen pihan vuoksi ja kannoin laskuvälineen nöyränä takaisin varastoon.


Räkäposket sain houkuteltua pulkkamäestä sisälle kysymällä "mennäänkö sisälle leipomaan pullaa?". Meidän lapsia ei tarvitse siihen hommaan kahta kertaa käskeä ja ennen kuin sitä ehtii saamaan lausettaan kunnolla loppuun, nämä ovat jo esiliinat päällä penkomassa laatikoista leivontatarvikkeita.


Neiti näki kovasti vaivaa letittämällä omat pullansa. Pikkuveli sen sijaan keskittyi syömään kämmeniin tarttunutta taikinaa. ♥ :)

Iloa viikkoonne,
Heidi

13 kommenttia:

 1. Onpa täällä suloisia leipomistunnelmia<3 Onni on tuollaiset pikkuleipurit♥
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Eihän mun tarvii kohta tehdä mitään, kun nämä hoitavat omat synttärileipomiset sun muut. ;) Ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Onpa täällä suloisia leipomistunnelmia<3 Onni on tuollaiset pikkuleipurit♥
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi ei.. Kylläpä sielläkin taudit kiusaa! Itsekin maannut jo viikon, valoa kuitenkin tunnelin päässä jo.. :-) Ihania leipureita ja pullia ♡ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa näistä taudeista taas pääsisi, kunhan kevät ja kesä koittaa! Pullat oli kyllä niin herkullisia, että niitä upposi enemmän kuin yksi. ;)

   Poista
 4. Nami, oletpa leiponut todella herkullisennäköisiä pullia!:D Toivottavasti taudit olisi jo ohi menossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varsinaisesti pidä itseäni pullanleipojana, mutta kyllä ne vaan niin hyviltä maistuvat silloin kun saa aikaiseksi leivottua. :)

   Poista
 5. Mmm.. Näyttääpä hyviltä! Meiltä jäi laskiaispullat kokonaan välistä, mutta mikäpä estää leipoa viikonloppuna vaikka hiihtoloman kunniaksi. Paranemisia sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin mikään - laskiaispullat maistuvat varmasti myös laskiaisen jälkeen! :) Itsekin laitoin osan pullista pakastimeen ja ajattelin tarjota viikonloppuna talkooväelle vielä laskiaistyyliin.

   Poista
 6. Mä en yleensä tykkää pullasta, mutta laskiaspullia en voi vastustaa! Ne on niin NAM! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu mulla! Vastapaistettuna tai laskiaisena, muuten ei oikein iske. Sen takia meillä ei koskaan esimerkiksi synttäreillä ole tarjolla pullaa. :)

   Poista
 7. Voi pieniä potilaita ja innokkaita leipureita! On kyllä makoisan näköisiä pullia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aina raskasta, jos lapset sairastaa, mutta onneksi he ovat niin sinnikkäitä. Pullat myös maistuivat makoisilta, vähän liiankin makoisilta kermavaahtoineen. ;)

   Poista