torstai 19. helmikuuta 2015

DIY perhostauluOstin joskus syksyllä Ikeasta tämän kehyksen suunnitelma A:ta varten, mutta sekä A että myöskin suunnitelma B menivät mönkään, joten meillä on ollut syvä Ribba-kehys odottelemassa inspiraatiopuuskaa. Olen nyt jostain syystä ihastunut kovasti perhosiin, joten ajattelin testata, miltä tällainen 3D perhostaulu näyttäisi. Mielestäni tämä suunnitelma C osoittautui ihan varteen otettavaksi ja taulu pääsi kuin pääsikin seinälle.


Aloitin piirtämällä paperille kuvia erikokoisista ja -mallisista perhosista. Lopputuloksen miellyttäessä leikkasin mallit irti ja hahmottelin valkoiselle kartongille perhosparven peilikuvana. Leikkasin siivet auki terävällä mattopuukolla (huom! keskiosaa ei leikata). Musta taustakartonki oli valmiina edellisen taideteoksen jäljiltä, mutta ajatuksena vaihtaa se johonkin vähän pirteämmän väriseen kesäksi.


Tekstit sisustuksessa ovat kuulemma ihan OUT, mutta niin taidan olla minäkin! Tulen aina vuoden pari jälkijunassa näissä jutuissa. Olen huomannut monesti syttyväni juttuihin vasta kun kaupoissa myydään eioo:ta. Oli kyse sitten kodin tai vaatekaapin piristyksestä! Parin vuoden päästä varmaan haikailen kotiimme korkkia, joka on nyt niin IN, mutta ei vaan iske minuun tippaakaan. Siis vielä. :D


Pihaltamme kaadettiin eilen viisi valtavaa kuusta, joista yksi peitti ihan täysin olohuoneen ikkunan ja sen lisäksi vielä 2/3 ruokasalin ikkunoista. Voitte uskoa, että koti on tänään kylpenyt valossa! Meidän olohuoneeseen paistaa päivänvalo!! Oon niin fiiliksissä. :)


Huomenna on taas perjantai. Meidän viikonloppu taitaa kulua puuhommissa. :D Entäs teidän?

Huippua loppuviikkoa,
Heidi

16 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja onnistunut diy!! :-D Ja mukavaa kun saatte nyt valoa tupaan, varmasti piristää :-)
  Mukavaa viikonloppua puuhommien merkeissä, täällä ei sen kummempia suunnitelmia, toivuskellaan vielä rauhassa.. :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minna! :) Mukavaa ja rauhallista viikonloppua teille.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Näyttää tosi hyvältä, kun on tyylikkäät kehykset :)

  VastaaPoista
 4. Kiva tee-se-itse-taulu!:) Ja mä rakastan valoa, joten voin kuvitella, miten onnellinen olet lisääntyneestä valon määrästä kodissanne.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä luultiin jopa Ikean tekemäksi. Olin otettu! ;)

   Poista
 5. Heh, aika hauska sattuma! Olemme saaneet täysin samanlaisen taulun lahjaksi, ehkäpä vuosi sitten. Perhoset lentelevät samoissa Ikean kehyksissä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Ikean kehyksistä on moneksi. Ja erityisen kivaa niissä on, että edullisen hintansa vuoksi niitä voi surutta tuunata! ;)

   Poista
 6. Onpas kiva, tyylikäs idea! Ihanan keväisiä nuo perhoset. :)

  Hienoa, että tulit mukaan kuukauden positiivisiin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Näitä tämmösiä on välillä kiva näpertää.

   Poista
 7. Täältähän löytyi kiva blogi! :) Ihana diy-taulu, tuo täytyy ehdottomasti napata mukaan! Mä tykkään myös perhosista ja tekstit uppoo kans, sanokoon trendit mitä tahansa. Kivaa keskiviikkopäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kiva kuulla. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi ja mukavaa loppuviikkoa sinulle! :)

   Poista