keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Luukku 7 | 3 x diy kuusenkoriste


Tänä vuonna olen kovasti tykästynyt kaikenlaisiin olkikoristeisiin ja nämä kerhossa poikien kanssa askarrellut ovat mielestäni erityisen kauniita. Naru on pujotettu ohkaisella neulalla oljen läpi ja pienet kultaiset helmet viimeistelevät herkän koristeen. Muista kostuttaa olkia, etteivät ne halkeile pujoteltaessa!


Viime vuodesta tutusta askartelumassasta teimme lisää koristeita. Tänä vuonna painoimme leimasimella erilaisia jouluun liittyviä tekstejä massan pintaan. Näitäkin voi hyvin tehdä lasten kanssa, mutta massa on aika jäykkää kaulittavaa ja valmiiden kuvioiden irrotus alustasta pitää tehdä varoen. Koristeet kuivuivat huoneilmassa vuorokauden.


Netti on pullollaan erilaisia paperitähtien taitteluohjeita. Kotivinkin sivuilla on hyvä ja tottakai helppo ohje tämän tähden taitteluun.

Millaisia itse tehtyjä kuusenkoristeita teiltä löytyy?

Kivaa keskiviikkoa,
Heidi

11 kommenttia:

 1. Kiitos Hannele, kiva kuulla. :) Meinasi jo tulla turhautuminen, kun kuvat eivät onnistuneet taas millään.

  VastaaPoista
 2. Kauniit koristeet. Muistan lapsena tehneeni vastaavaa nauhaa (ensimmäinen kuva) oljesta, täytyykin katsoa äidin varastoista, onko vielä tallella.

  VastaaPoista
 3. Taikataikinasta väsäsin viime vuonna koristeita, tänävuonna askartelen niitä soodataikinasta, jos vaan kerkeän, joulu on jo niiiin lähellä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon suosiolla ostanut massan kaupasta, kun ei tahdo onnistua nuo itse tehdyt taikinat. :D

   Poista
 4. Kauniita koristeita♥ Meillä lapset askartelevat siihen tahtiin, että tuotoksilla peittäisi useammankin kuusen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna ❤ Meillä on jokaisella lapsella oma pikkujoulukuusi. Ehkä mä saan siis päättää, mitkä koristeet varsinaiseen kuuseen laitetaan. ;)

   Poista
 5. Noi on todellakin ihania. Pitäisiköhän vielä koittaa ehtiä tehdä tuollaisetkin. Olen nyt hamunnut yhtä sun toista tekemistä eri blogeista. Saa nähdä saanko kaikki haaveeni toteutettua jouluun mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni. Hihi, on vähän vaarallista lukea blogeja kun to do -lista vaan venyy venymistään. :) Nämä ovat kaikki nopeita tehdä, kunhan tarvikkeet on kasassa.

   Poista
 6. Kauniita, etenkin tuo ylin olkinen. Tekisi mieli yrittää itsekin valmistaa tuollainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli. Olkinen on myös minun suosikki. Tee ihmeessä, siihen ei kauaa mene. :)

   Poista