lauantai 17. joulukuuta 2016

Luukku 17 | Piparkakkutalot 2016


Pahoitteluni heti alkuun, että 17. luukku avautuu näin myöhään. Vietettiin eilen illalla perinteiset piparkakkutalotalkoot ja tänään ollaan juhlittu meidän kohta 7-vuotiasta, joten ehdin vasta nyt koneelle jakamaan eilisen illan/yön tuotokset. Viime vuonna taloja koristeltiin kolmeen asti yöllä, mutta eilen meni vain puoli kahteen!
Reen jalas poikki, koristehelmet sinkoilemassa pisin pöytää ja lattiaa, eikä koko reki meinaa pysyä kasassa. Hermoja raastavaa, mutta ah niin koukuttavan mukavaa puuhaa. Piirsin itse reen kaavat ja paiston jälkeen ei ollut aavistustakaan kuinka lähteä toteuttamaan koristelua. Jännästi ne koristeet aina kuitenkin löytävät paikkaansa, vähän niinkuin vahingossa.
Kälyni nikkaroi tänä vuonna hurmaavan tuvan koristeltuine pihakuusineen. Tuo katto on minusta ihan mielettömän kaunis!


Myös lapset saivat koristella omat pikkuruiset mökit. Ihanaa, kun 2-vuotiaskin teki niin huolellista ja pikkutarkkaa työtä.

Piparin tuoksuista lauantai-iltaa,
Heidi

6 kommenttia:

 1. Siis, miten voi olla niin taidokasta työtä! Kerrassaan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Kati ❤ Ihan häkellyin sanoistasi, kiitos.

   Poista
 2. Voi että kun kauniita taloja, tuo koristelu on kyllä, wau!
  Ja, nuo lasten söpöt talot! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinäkin, kiitos ❤ Tänä vuonna vähemmän karkkia kuin aikaisempina vuosina ja heti on tyylikkäämpi lopputulos. Tuota lasten puuhastelua oli kyllä niin kiva tarkkailla vähän matkan päästä - en edes yhtään mennyt neuvomaan ja häiritsemään.

   Poista
 3. Aivan ihana toi reki ja muutenkin koko kokonaisuus <3
  En voi kyllä näyttää näitä kuvia meidän neidille joka on moneen kertaan huokaillut että miksi meille ei tehdä piparitaloa :/ Laiska äiti tässä terve.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos ❤ Hei tehkää ihmeessä! On erittäin mukavaa puuhaa. Myllyn paras -taikinalla onnistuu varmasti ja puolen kilon taikinasta tekee mukavan pikkuisen talon. Lapsi koristelee ja liimaus pikeerillä niin ei tarvitse pelata kuuman sokerin kanssa. :)

   Poista