perjantai 16. joulukuuta 2016

Luukku 16 | Diy joulukorttiteline


Monena vuotena olen tuskaillut joulukorttien esillepanon kanssa, kun minusta ne olisi kiva saada kauniisti esille, eikä jättää yhteen kasaan keittiön pöydälle. Pari joulua sitten ostin sellaisen sydämen mallisen korttitelineen, mutta se on tosi pieni ja täyttyy näin ollen nopeasti.


Tänä vuonna minulla on vihdoin ratkaisu korttiongelmaan - pätkä kanaverkkoa! Kortit voi työntää kulmistaan verkon alle tai käyttää vaikka pieniä pyykkipoikia kiinnitykseen. Syksyllä halusin tuohon "välihuoneen" tyhjälle seinälle jotain kivaa ja päädyin kanaverkkoon, johon on helppo vaihtaa asetelmaa vuodenajan mukaan. Keväällä taidan täyttää sen tulppaaneilla, mutta ei mennä sen enempää asioiden edelle.


Hyasintin meinasin heittää jo kuihduttuaan roskikseen, mutta ilokseni huomasin sen puskevan uutta kukintoa. Solmin sen siis juuttinarulla kiinni verkkoon.


Olisi kiva kuulla missä te säilytätte joulukortteja?

Ihanaa perjantaita,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta! Mulle tulee niin vähän joulukortteja, ettei niitä kummemmin tarvitse säilöä. Lähetän kyllä joka vuosi satsin kortteja sukulaisille, koska se on hauskaa. :)

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! 😊 Tuo on hyvä teline, kun on niin monikäyttöinen. :)

   Poista
 2. Kiva idea! Juuri tänään pähkäilin, miten saada kortit esille, niin kauniita kortteja on posti taas tuonut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 😊 Tää on kyllä näppärä ja korttejakin mahtuu useampia. Toivon, että saadaan kaikki kortit mahdutettua tuohon.

   Poista
 3. Tosi kiva idea!!Ihanaa viikonloppua :D

  VastaaPoista