lauantai 28. helmikuuta 2015

Viikonlopun linkkirinki

Pienten teknisten ongelmien vuoksi sain Viikonlopun linkkiringin pystyyn vasta nyt. Nöyrimmät pahoitteluni siitä! Minulla on siis ilo ja kunnia olla emännöimässä tänä viikonloppuna linkkirinkiä. Tulkaahan kaikki mukaan ja linkittäkää postauksianne kuluneelta viikolta - se on helppoa ja nopeaa! Ja käykää ihmeessä vierailulla myös Mintun blogissa, sieltä löytyy vaikka kuinka vinkkejä ja ohjeita bloggaajalle.

Tervetuloa mukaan Kivemman blogin Viikonlopun linkkirinkiin! 


Viime viikon suosituin postaus löytyy Teijan Käenpesä-blogista:





Säännöt:

1. Linkitä 1-3 postausta kuluneelta viikolta.

2. Käy kommentoimassa mahdollisimman monessa linkissä.

3. Jos haluat linkittää postauksesi, tulee blogisi sivupalkissa tai postauksessa olla Viikonlopun linkkiringin mainos (saat sen alta) TAI selkeästi mainittu, että olet linkittänyt postauksen Viikonlopun linkkirinkiin (linkitä tähän sivuun).


Huom! Linkkaamalla postauksen annat luvan julkaista postauksesi kuvan seuraavassa Viikonlopun linkkiringissä, jos postauksesi on linkkiringin suosituin. JOS ET kuitenkaan halua kuvaasi tänne, laita minulle viestiä (iammrskblog@gmail.com). Silloin postaustasi ei esitellä.



grab button for Kivempi blogi
<div class="kivempi-blogi-button" style="width: 300px; margin: 0 auto;"> <a href="http://kivempiblogi.blogspot.fi" rel="nofollow"> <img src="http://i1331.photobucket.com/albums/w590/minttukar/kivempiblogi/viikonlopunlinkkirinki_button_zps2yiqtoxf.png" alt="Kivempi blogi" width="300" height="290" /> </a> </div>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti