lauantai 12. joulukuuta 2015

Luukku 12 ★ Paketointivinkkejä


Piti eilinen ilta pyhittää joululahjojen paketoimiselle, kun isommat lapset ovat poissa kotoa. No pienin sinnitteli hereillä puoli yhteentoista, joten voitte kuvitella mitkä fiilikset siinä kolmen tunnin nukutustaistelun jälkeen oli. Vedin pari kertaa syvään henkeä, kiehautin glögit ja kaivoin paketointitarvikkeet esiin.


 Käsi ylös ketä on taiteillut kuusia sähköteipistä! :D


Voisin kuvitella, että tytär ilahtuu tästä paketista.


Joskus on kiva nähdä vähän enemmän vaivaa lahjojen paketoimisessa, kun vain mielikuvitus on rajana. Tuollainen pikkunäpertäminen on niin rentouttavaa - unohtui se ärsyttävä nukutusrumbakin siinä leikkaillessa ja teippaillessa.

Leppoisaa lauantaita,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Heidi sun paketit on todella hienoja. Kyllä näistä saajat ilahtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nyt mä leijun monta päivää, kun itse guru kehuu mun tekemiä paketteja. Kiitos :) :)

   Poista
 2. Ihania paketteja! Olen ihan samaa mieltä, että kauniiden pakettien värkkäily on tosi rentouttavaa. Hyvissä ajoissa oletkin liikenteessä. Minulla paketoinnit tahtovat jäädä viimeisiin iltoihin / öihin ja silloin pakkaaminen alkaa mennä puurtamisen puolelle ;) Jospa tänä vuonna yrittäisi aloittaa hieman paremmissa ajoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan koko kunniaa en voi ottaa itselleni - mies askarteli tuon lumihiutaleen. Välillä se yllättää! :D Kyllä mullakin paketoitavaa vielä riittää, mutta onhan tässä vielä muutama ilta aikaa...

   Poista
 3. Kauniita! Mun oli tarkoitus tänä vuonna panostaa pakettien ulkoasuun, mutta mutta... saattaapi olla, että pakettien kanssa käy kuten joulukorttien. Terveisiä viimeisen illan stressaajalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu sama vika täällä, ei auttanut vaikka kortit askarreltu ajoissa. :D Aina jää postitus viimeiseen mahdolliseen päivään!

   Poista