maanantai 28. joulukuuta 2015

Pikkuisen vielä joulua


Aloimme odottaa joulua marraskuun alussa, silti se tuntui tulevan liian nopeasti. Tänäkään vuonna meillä ei siivottu kaappeja eikä laatikoita - uuni piti pestä, mutta onhan tässä taas koko ensi vuosi aikaa. Sen sijaan nautimme joulutunnelmasta kaikkine tuoksuineen ja herkkuineen.


Lumettomuus ei vienyt meidän perheen joulufiilistä. Kauheasti valkoiselle joululle luodaan paineita, mutta minusta joulun tuntu tulee rakkaista ihmisistä ympärillä, suussa sulavasta kinkusta sekä lahjapaperin rapinasta.


Joulupukki oli oikein anteliaalla tuulella! Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen, kun yhdestä paketista paljastui jotain karvaista, mitä en olisi ikinä osannut kuvitellakaan saavani! Olen tässä pukin innoittamana etsiskellyt uutta sohvaa olohuoneeseen pari päivää ja Ikean kolmen istuttava Karlstad on noussut kärkipaikalle. Onko teillä kokemusta Ikean sohvista? Itse olen ollut niiden suhteen vähän skeptinen, mutta tämä olisi niin kaunis ja muutenkin juuri sellainen kuin olen suunnitellut.

Ihanaa loppuvuotta,
Heidi

6 kommenttia:

 1. Meilläkään ei annettu lumettomuuden vaikuttaa joulutunnelmaan :) Ihana auringonpaiste ja perhe ympärillä - ei muuta tarvita :)
  Kivoja välipäiviä!

  VastaaPoista
 2. Mä peukutan kyllä ihan kaikelle Ikealaiselle.:) Kokemusta löytyy kotoa Ektorpista ja luokassakin mulla on todella halpa Ikea sohva, jonka nimeä en muista, mutta hyvin kestää, ja voit uskoa, että luokassa se on oikeasti välillä kovilla. Varsinkin, kun ope ei ole luokassa.;D Olen monesti paasannut siitä, että ihan liikaa minusta Ikeaa morkataan. Kaikissa Ikean kalusteissa on ollut meillä hyvä kestävyys ja osat kohdallaan, samaa ei voi sanoa esim. Vepsäläiseltä ostetusta Boknäs-rulosta, Jyskin työpöydästä puhumattakaan.:)Meillähän oli aiemmin sekä Iskun, että Askon kotimaiset sohvat, ja sitä ennen joku Vepsäläisen muistaakseni italialainen. Noista vie kevyesti voiton nykyiset Ektorpit. Voisi kai ryhtyä Ikean mannekiiniksi.;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en suinkaan morkkaa Ikeaa, päinvastoin! :) Meidän huonekalut on pääsääntöisesti kaikki Ikeasta sänkyä lukuunottamatta. Ektorpin vuodesohva meillä on vierashuoneessa ja se on muuten tosi hyvä, mutta istuintyyny valuu helposti pois, vaikka sohvalla ei juurikaan edes istuta. Mahtavaa kuulla teidän sohvakokemukset - alan olla aika varma jo valinnastani. :) Kiitos Taina ♥

   Poista
 3. Minäkin ostin aikoinaan Ikeasta sohvan kun budjetti oli pieni. Se on osoittautunut oikein hyväksi, enkä siitä ole luopunut. Eli peukku täältäkin Ikealle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos tiedosta Jani! Nyt on lapsenvahdit hommattu ja peräkärry pyydetty lainaan, jotta matka kohti Ikeaa voi alkaa. :)

   Poista