sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Luukku 6 ★ Lahjavinkki // pullopussi


Ensimmäisen lahjavinkin aika! Keväällä yhdessä lempiblogissani oli ohjeet tällaisen pullopussin tekoon. Kaikki paketissa -blogin idearikkaat Jani ja Aleksi olivat keksineet jatkokäyttöä rikkinäiselle kauluspaidalle. Meillähän noita hihoja riittää, joten olen odottanut otollista hetkeä näiden tyylikkäiden pussien tekoon. Näin joulun alla on jos jonkinlaista lahjan miettimistä, joten tässäpä oiva vinkki vaikka naapureiden lahjomiseen!


Näistä tuli vähän niinkuin vahingossa itsenäisyyspäivän teemaan sopivat.


Hyvää itsenäisyyspäivää,
Heidi

Hauska huomata, että olette lähteneet arvontaan mukaan. Huomaattehan, että arvonta on rekisteröityneille lukijoille ja Facebook-tykkääjille. Käyhän klikkaamassa itsesi jompaan kumpaan, jos et ole sitä jo tehnyt. :)

7 kommenttia:

 1. Hieno idea ja toteutus!:) Hyvää itsenäisyyspäivää Heidi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina. Täytyy kyllä sanoa, että ihmettelen itsekin kuinka hyvin nuo onnistuivat. Olin ihan varma, ettei ompelemisesta tule mitään! Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle.

   Poista
 2. Kiitos Heidi kauniista sanoista! Aivan upeat pussukat noista tuli. Ja tosiaan, värimaailma sopii oikein hyvin itsenäisyyspäivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. :) Kiitos itsellenne jälleen kerran loistavasta ideasta! Yhtäkkiä siinä rusettia solmiessa huomasin, että ihan on päivän värit.

   Poista