perjantai 11. joulukuuta 2015

Luukku 11 ★ Hyasintteja & arvontamuistutus


Meille on perinteeksi muodostunut, että ostamme joulukukat vasta esikoisen synttärijuhlien aikaan synttäri/joulusiivousten valmistuttua. Yksi syy tälle perinteelle voi toki olla sekin, ettei meillä kukat kestä elossa viikkoa pidempään... Mutta eihän näitä minisinttejä voinut vastustaa!


Yhdestä hyasintista pesin juurista mullat pois vesiastiassa ja laitoin maljakon pohjalle vettä sipulin tyveen asti - nähtäväksi jää kuinka selviää. Toiseen kiepautin muovipussin juuripaakun ympärille ja laitoin sen multineen paperipussiin.


Kolmannen hyasintin laitoin sellaisenaan vanhaan hillopurkkiin. Ai että mä tykkään näistä kukista! Ovat niin kauniita näin nupuillaan.
Muistattehan, että enää tämän päivän loppuun asti aikaa osallistua yllätysarvontaan!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan. :) Odotan innolla, miltä näyttävät JOS puhkeavat kukkaan.

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja hyasintit!:) Kyllä munkin on joku hyasintti ostettava, jos ei muualle, niin ulkoruukkuun. Oon vähän huono noiden tuoksujen kanssa, mutta riippuu tosi paljon yksilöstä, kuinka paljon tuoksuu.:) Haaveilen kuitenkin hyasintista kirkkaassa astiassa ilman multaa, niin kuin sulla!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista. :) Meille on jouluna tulossa väkeä, eikä kaikki heistä siedä hyasintin tuoksua, joten ei ole niin vaarallista vaikka nämä eivät viikkoja säilyisikään. ;)

   Poista
 3. Meillä ei ookkaan ollut muutamaan jouluun hyasintteja..ne tuoksuu kyllä niin hyvälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuoksuu! :) Meille ei joulu tule ilman hyasintteja ja joulutähteä.

   Poista
 4. Ihanan näköinen tuossa Aalto-maljakossa! Ihanan fresh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään siitä hirmuisesti - toivottavasti avautuu myös. :)

   Poista