sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Luukku 20 ★ Joulukuusi

adventtikynttelikkö

Hupsistakeikkaa, näin aikaisin en muista koskaan koristelleeni joulukuusta. En vaan millään malttanut odottaa. Se nojaili tuolla ulkona terassin seinään - olisihan se mennyt siellä ihan hukkaan!

joulukuusi

Oli outoa jättää hopeanauhat kierittämättä kuusen ympärille, mutta tykkään tästä paljon enemmän näin yksinkertaisena. Joudumme näemmä tähtiostoksille, se ei oikein sovi joukkoon. Sääli, tuo on ollut yksi suosikkikoristeistani.

advettikynttilät

Me suuntaamme nyt joulumarkkinoille, eikä anneta kelin latistaa tunnelmaa.

Ihanaa neljättä adventtia,
Heidi

6 kommenttia:

 1. Aah, mikä tunnelma!<3 Mä yritän kestää tiistaihin, vaikka meilläkin kuusi odottaa terassilla. Tiistaina on nimittäin siivouspäivä, ja järkevintä on odottaa sinne, ennen kuin kuusi laitetaan paikalleen.:)
  Tykkään tosi paljon tuosta sun adventtikyntteliköstä! Kestikö puolukat hyvänä tänne asti, vai oletko vaihtanut uusiin? Sinänsä, kun maa on lumeton ja sula, ulkoa voi kerätä ihan kaikkea vielä...ja ties kuinka pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tulee tuo joulusiivous tehtyä aina hyvissä ajoin, kun juhlitaan meidän esikoista. Ihanaa, kun ei tarvitse enää stressata imuroinneista ja muusta. :) Nuo on ne samat puolukat joo. Ei ne yhtä kauniin tuoreita ole enää, mutta siinä ovat saaneet olla. Vähän tässä tänään jo harmittelin, että kohta kynttelikkö täytyy laittaa kaappiin piiloon. On tämä joulukuu kyllä ihan uskomaton! Mun mielestä enää ei oikein voi puhua neljästä vuodenajasta...

   Poista
  2. No, ei todellakaan! Pahoin pelkään, että kesällä taas odotellaan kesää...Tänään lauloi aamulla talitintti ja joku toinen, jota en tunnistanut. Semmoista.

   Poista
  3. Tämä ainainen +10 astetta kera vesisateen on alkanut tosissaan potuttaa. Oli kuu mikä tahansa, aina sama keli! Jollain kukkii orvokit. Joulukuussa. En kestä!

   Poista
 2. Voi miten kauniin jouluisia kuvia. <3 On ihanaa, että vaikka ulkona sataa ja on harmaata, saa sisälle loihdittua tunnelmallisen joulun kelistä huolimatta. Blogissani on muuten sinulle haaste, käyhän kurkkaamassa kunhan ehdit. Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina. ♥ Niinpä, onneksi sisällä ei kaatosadekaan haittaa. Aamulla olin ihan joulufiiliksissä, kunnes sitten päivän valjettua avasin olkkarin verhon. Teki mieli vetää se äkkiä takas kiinni! :D Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista