sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Vähän erilainen joulu. Taas.


Nelisen vuotta sitten vietimme joulun pyhät sairaalassa, kun esikoisemme päätti tulla maailmaan. Tänä vuonna lähdemme kolmeksi kuukaudeksi evakkoon odottamaan ihka oman omakotitalon vapautumista! 

Koska evakkojoulu ei ehkä ollut sitä mitä tältä joululta odotin, olen tänä vuonna aloittanut joulusta nauttimisen jo hyvissä ajoin. Ja aion jatkaa jossei nyt ihan helmikuun loppuun asti niin ainakin pitkälle tammikuuhun... Jos ei kerrota kenellekään, ni käytiin tänään lasten kanssa koristelemassa valkonen kuusi valmiiksi. Jos ei oltais viikon päästä muuttamassa pois, meillä kyntteliköt loistais jo ilosesti ikkunoissa. Nyt on pakko malttaa odottaa ensi viikonloppuun.

Ensi viikolla saatan vuodattaa muutaman kyyneleen jättäessämme KODIN avaimet uusille omistajille. Yritän kuitenkin muistaa, että unelma omakotitalosta on enää pienenpienen hetken päässä -hiphei!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikki,
ensimmäinen luukkukin aukeaa... :)
Heidi

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hurrrja Halloween


Kyllä se vaan niin on, että lasten myötä kaikki juhlat saavat ihan uudenlaisen merkityksen. Myös halloween. A:lla on tällä hetkellä kova askarteluvimma ja meillä oli jos jonkinlaista haamua ja kurpitsaa koristeena. T taas oli innoissaan roikkuvista haamuista, jotka heiluivat niitä päin puhaltaessa. Lisäksi tietysti herkuteltiin ällöttävillä silmämunilla, limaisilla torahampailla ja monella muulla.

Tänään illalla mennään katsomaan Prisman joulunavauksen ilotulitusta ja neiti on tietysti tästäkin ihan innoissaan. Itse taas olen kuukauden kärvistellyt ja yrittänyt säästää joulumieltä ensi kuuhunkin. Miksi sen täytyy aina iskeä tässä vaiheessa? Vaikka olen henkeen ja vereen jouluihminen, en silti haluaisi lokakuussa alkaa joulua valmistelemaan... Kolme viikkoa vielä jos malttaisi odottaa!!

Rauhallista sunnuntaita
Heidi