Viime viikko kului kukkailotellessa, joten pääsiäisestä on jo ehtinyt vierähtää tovi, mutta kurkataanpa silti nopeasti miltä se tänä vuonna näytti.
Koko brunssihan perustuu kauniiseen hedelmätarjottimeen - mangoa, vesimelonia, viinirypäleitä, appelsiinia ja koristeeksi ananaskirsikoita sekä passionhedelmiä. Sopii väritykseltään täydellisesti pääsiäisen herkkukattaukseen!
Ja eihän pääsiäinen ole pääsiäinen ilman Mignoneja.
Lisäksi tarjolla oli vaaleita brownieseja eli vadelmaisia blondies-paloja, tankoparsaa sekä hollandaisekastiketta, croissantteja sekä karpalotuorejuustoa, parmesan röstiperunoita, rocky roadseja sekä täytettyjä kananmunia. Noiden täytettyjen munien suhteen olin vähän epävarma, sillä ne ovat perinteisesti kuuluneet meillä joulupöytään. Taisi olla tuo ulkonäkö kun pelasti, eikä joulumielleyhtymää päässyt lopulta syntymään.
Syöminen on kivaa, mutta täytyy kyllä myöntää, että nautin valtavasti myös siitä kun anopin ja kälyn kanssa valmistellaan yhdessä näitä herkkuja syötäväksi. Vähän sama homma on arkiruoan kanssa - kutsumalla naapurista kaverit lounaalle, lounas valmistuu kuin itsestään!
Jos ruokahalu ei vielä herännyt, niin aikaisempien vuosien pääsiäisbrunssiherkuttelut löytyvät täältä 2016 ja 2015.
Sitten vappupiknikin suunnitteluun!
Vähälumista viikkoa,
Heidi