perjantai 30. joulukuuta 2016
Joulun rippeet
Heipparallaa! Joko sitä on joulusta selvitty? Meillä saa kuusi koristaa kotia ainakin loppiaiseen asti, mutta ruoat pitäisi syödä ennen kuin pilaantuvat. Eipä meillä oikeastaan ole jäljellä enää muuta kuin pieni pala kinkkua sekä maksa- ja lanttulaatikoiden jämät.
Huomasin äsken ihanassa Arjen timantteja -blogissa todella nopean ja vaivattoman rieskareseptin. Kuusi minuuttia myöhemmin rieska oli uunissa ja puolituntia myöhemmin uunista leijaili huumaava tuoksu. Rieskaan voi piilottaa loput joululaatikot, joten mieleni teki vinkata tästä suussa sulavasta löydöstä, jos siellä ruudun toisella puolella sattuu olemaan vielä joku joka kamppailee jouluruokien hävityksen kanssa. Reseptin löydät Anun blogista, täältä. Anu on tehnyt rieskan perunalaatikkoon ja itse kokeilin tehdä lanttulaatikkoon. Oikein erinomaista sekin!
Hurmaavaa viikonloppua,
Heidi
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Pakko napata tuo rieskan ohje, kiitos vinkistä.
VastaaPoistaOn kyllä erittäin näppärä tapa päästä eroon laatikoiden lopuista. 😊
PoistaMulla oli sama ajatus. Katsotaan nyt, sillä mies ihmetteli, että miten leipä voisi olla vielä parempaa kuin perunalaatikko, josta hän siis tykkää ihan hulluna.;)
VastaaPoistaIloa ja onnea vuoteen 2017 Heidi!<3
Kyllä kannattaa kokeilla! Mulla oli vaan reilu 2 desiä lanttulaatikkoa jäljellä, joten tein puolikkaan annoksen. Pakastimessa on vielä pieni rasiallinen laatikkoa, joten saatoin uhrata tuon joulusta jääneen. ;) Kiitos samoin sinulle Taina ❤
PoistaHih, sä olit kyllä lännen nopein tässä :) Kommenttiesi jälkeen olen miettinyt miltä lanttulaatikkorieska mahtoi maistua, mutta ilmeisesti hyvältä. Se perunalaatikkorieska oli kanssa aivan superhyvää. Kivoja löytöjä nämä nopeat, helpot herkut! Mukavaa vuodenvaihdetta ja huippua alkavaa uutta vuotta ♥
VastaaPoistaOli ihan pakko kokeilla heti! :) Uskon, että perunalaatikosta tehty on parempaa, mutta kyllä tuo lantusta tehtykin oli hyvää. Kiitos samoin Anu ❤
Poista