sunnuntai 22. marraskuuta 2015

DIY adventtikynttelikkö betonista

betoni adventtikynttelikkö

Kokeilin viime kesänä vähän betoniaskartelua, kun Pinterest oli tulvillaan toinen toistaan upeampia betoniluomuksia. Tein harjoituksena muutaman kynttilänjalan. Adventtikynttelikön muotin tein maitopurkista, joka tiilillä tukemisesta huolimatta menetti vähän muotoaan.

Tainalla on Mansikkatilan mailla -blogissaan hyvät ohjeet betoniaskarteluun ja Pienestä teehetkestä löytyy lisää juttua adventtikyntteliköistä.

Suloista sunnuntaita,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pinterestistä tosiaan tämäkin idea - se on niin koukuttava paikka se! :)

   Poista
 2. Tyylikäs ja rouhea! I like it! Mistä sä löysit nuo kirjaimetkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ne olen tainnut ostaa muutama vuosi sitten Honkkarista, autotarvikeosastolta. :D Pitkään etsin ja siellä tuli lopulta vastaan.

   Poista
 3. On upea. Tykkään kaikista betonijutuista, vaikka en itse ole vielä päässyt niitä kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Suosittelen kyllä kokeilemaan, aika kutkuttavaa puuhaa. Sen verran suttaavaa ja pölyttävää betoniaskartelu on, että itse touhusin suosiolla ulkona.

   Poista
 4. Tykkään!<3 Ihan mahtava toteutus ja mullakin oli sellainen maitopurkista tehty malli tallessa...Itse asiassa nakkasin loput betonit maitopurkkiin, mutta kynttilänpaikat eivät onnistuneet purkkien suuosien avulla, mulla kun ei ollu enempää noita kynttiläkuppeja. Oisko sulla jotain vinkkiä siihen? Mietin, että jos jotenkin kaivertais niitä kynttilänpaikkoja...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! ♥ Mä tein maitopurkin kylkeen reiät ja iskin kruunukynttilät märkään betoniin. Sen verran vähän kokemusta näistä hommista, ettei mulla ole oikein antaa vinkkejä. Poraaminen tuli mieleen ekana... :D

   Poista