torstai 24. maaliskuuta 2016

Pärekorirakkautta
Viikko neljän seinän sisällä - väkisinkin ne alkavat kaatua päälle. Matot on rullalla ja pedit petaamatta täihäädön ja mahataudin takia, mutta aina on hetki aikaa sisustaa. Kannoin aarteet olkkariin ja laitoin piristykseksi ostamani helmililjan pikkuiseen pärekoriin.


Iloista pääsiäistä,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Ja, ihastuttava yhdistelmä tuo pärekori ja vanha jakkara. Tykkään!
  Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pieni pärekori on ukin lapsuuden kodista ja erityisen tärkeä. Ihan sellainen muistikuva, että se olisi ollut lapsuudessa virpomiskierroksilla mukanani. Aurinkoista pääsiäistä myös sinulle!

   Poista
 2. Pärekorit ovat niin kodikkaita ja tuo jakkara on aivan ihana!
  Tsemppiä teille ja pikaista paranemista! Nuo kaksi kurjuutta ovat yksinäänkin aika hermoja riistäviä, ja yhtäaikaa ne eivät varmasti naurata. Mutta onneksi elämä voittaa varmasti.
  Aurinkoista pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ihan kamalasti kaikista vanhoista esineistä! Parhaita ovat ne, joilla on joku tarina kerrottavanaan. :) Kieltämättä tässä on hermoja koeteltu, mutta nämä ovat kuitenkin pieniä pahoja tässä maailmassa. Aurinkoista pääsiäistä Riina! <3

   Poista
 3. Kaunista!<3
  Mulla on nyt kukkia kaikki paikat täynnä, mutta helmililjoja ja lumikelloja olisi piakkoin kiva saada.;D Pärekori on just ihana!

  Voi, toivottavasti todellakin lähtee vatsapöpöt ja täit pian hus, hus, pois! Tällä viikolla mun luokasta lähti kaksi oppilasta eri päivinä kesken päin kotiin juurikin oksentamisen vuoksi. Pääsin itsekin siivoamaan sotkuja, sillä meillä ei ole siistijää päivällä koulussa, eikä emäntä suostunut siivoamaan sotkuja ruokalan lattialta. Elän toivossa, että olen jo niin tottunut noihin pöpöihin, etten varmaankaan saanut tartuntaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meillä ei helmililjojen lisäksi ole juuri muuta. Narsisseja kaipaan, mutta sattuneesta syystä kauppareissut ovat olleet viime aikoina kovin pikaisia. :D Hyhhyh, tuo oksennuksen siivoaminen on kyllä aivan järkyttävää!! Toivottavasti sulla on rautainen vastustuskyky!

   Poista
 4. Todella kaunis! Helmililja on aivan ihana kukka.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati. Mä ihastuin näihin kaunokaisiin vasta viime keväänä! Saa nähdä nouseeko se mullan alta pian. :) Samoin sinulle!

   Poista