lauantai 6. elokuuta 2016

Iltakävelyllä aurinkoisessa Naantalissa


Me tykätään ajella. Aina kun vaan mahdollista valitsemme mahdollisimman pienen tien, ihastelemme maisemia kaikessa rauhassa ja välttelemme pikateitä, missä kaikilla on aina valtava kiire. Meidän kaikki kolme lasta ovat vastasyntyneestä asti viihtyneet auton kyydissä, mikä tietysti mahdollistaa tämän maakuntamatkailun.


Viime sunnuntaina lähdimme ex tempore sunnuntaiajellulle kohti Naantalia. Matkalla huomasin Instasta, että edellisestä Naantali-roadtripistämme oli vierähtänyt tasan vuosi. Pysähdyimme Maskussa kirppikselle, Ikeassa käväistiin syömässä lounasta ja Myllystä käytiin ostamassa koulureppu ekaluokkalaiselle. Sama kaava kuin vuosi sitten. (Ihan aikuisten oikeesti en alunperin suunnitellut Ikeaa, mutta matkalla muistui mieleen, että lapsethan syövät siellä ilmaiseksi. Ja kun kerran siellä asti oltiin niin pitihän se alakerta kiertää nopsasti.)


Naantaliin asti ehdittyämme kello oli jo aika paljon ja itsekunkin jalat poikki päivän kuljeskelusta. Levättyämme hetkisen ja syötyämme iltapalaa viihtyisässä kirkkopuistossa jaksoimme vielä pikkuisen kävellä merenrannalla maisemia ihailemassa. Naantalissa välimatkat on niin lyhyitä, että kaupunkiin voi hyvin tehdä tällaisen pikavisiitinkin. Tällä kertaa parkkipaikkakin löytyi helposti, kun olimme perillä Muumien ollessa jo yöunilla. Naantalin aurinko ei myöskään pettänyt tälläkään kertaa vaan paistoi meille iloisesti, vaikka päivä oli muuten ollut pilvinen ja harmaa.


Nyt on taas aika vetää korkkarit jalkaan, pukea ykköstä ylle ja lähteä nauttimaan häähumusta. ♥ ♥ ♥

Rakkaudentäyteistä viikonloppua,
Heidi

4 kommenttia:

 1. Minulla on vielä opettelua tämän autoilun kanssa :) Ex tempore - reissuja ei paljon ole tehty, mutta kun huristelu on niin mukavaa, niin pitääpä opetella tätäkin.
  Ihanaa hääviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa! Ja ajamalla siihen vaan tottuu. :) Pikkuteillä on hyvä huristella menemään omaa tahtia. Kiitos Pia! Ihanaa lauantain jatkoa sinulle.

   Poista
 2. Meillä myös lapset pienestä saakka viihtyneet autossa, helpottaa arjea. Maakuntamatkailu on kivaa ja Naantali ihana paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhulla kuuntelen ystävien tarinoita äänekkäistä automatkoista. Suunnitellaan ensi kesäksi reissua omalla autolla Saksaan, mikä ei kyllä onnistuisi jos lapset kirkuisivat lyhyemmilläkin matkoilla. Rentoa sunnuntaita sinulle!

   Poista