Lohipasteija
2 levyä lehtitaikinaa
30 g kylmäsavulohta
3 rkl smetanaa
½ dl juustoraastetta
1 muna voiteluun
225 astetta, 15 minuuttia
Kauli taikinalevyt vähän ohuemmiksi.
Paloittele lohi.
Sekoita yhteen smetana, juustoraaste sekä lohi.
Levitä täyte toisen lehtitaikinalevyn päälle jättäen reunat tyhjiksi.
Voitele reunat ja nosta toinen lehtitaikinalevy päälle.
Painele reunat kiinni ensin sormin sitten haarukalla.
Voitele munalla ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Tästä määrästä tulee noin viisi palaa, mutta määriä on helppo kasvattaa syöjien ja käytettävissä olevien ainesten mukaan.
Tip tap ♫.
Heidi
Nämä pasteijat olisivat erityisesti esikoisen mieleen!
VastaaPoistaEikun leipomaan! Näiden valmistukseen ei kauaa mene. 😊
Poista